MENU'S

1. Soep, hoofdgerecht en dessert: € 30,50

2. Koud voorgerecht, hoofdgerecht en dessert: € 41,00

3. Warm voorgerecht, hoofdgerecht en dessert: € 45,50

4. Koud voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert: € 52,50 

5. Soep, warm voorgerecht, hoofdgerecht en dessert: € 58,00         

 

Dezelfde menu als de volwassenen maar  als kindermenu    

Kinderen 6 – 12 jaar: - 30 %

Kinderen 3 – 6 jaar: - 50 %

 

Kindermenu:

Kinderen 6 – 12 jaar: € 18,00

Kinderen 3 – 6 jaar: € 13,00

 

→  Tomatensoep, kipfilet met appelmoes, frietjes, kinderijsje

→  Kaaskroketjes, balletjes in tomatensaus, kinderijsje

 

Slechts 1 keuze per gang mogelijk, tenzij anders overeengekomen met de chef.

Soepen

  • Tomatenvelouté verfijnd met paprikablokjes

  • Kervelroomsoep

  • Pastinaak – butternut pompoensoep

  • Witloofroomsoep met gerookte hamsnippers

  • Wortel-kokossoep met curry en koriander

  • Champignon velouté met Viven

  • Tomatenroomsoep met balletjes

  • Noordzeevissoep (+€ 3,00)

  • Bisque van Noordzee garnalen (+€4,00)

 

Koude voorgerechten

  • Gerookte zalm met Miriekswortelroom

  • Tartaar van zalm met zoete dressing

  • Lauw gerookte palingfilet op een krokant slaatje met mieriksworteldressing (+ €4,00)

  • Slaatje met gerookte eendenborst en seizoensvruchten

  • Ambachtelijke ham met frivole meloensalade

  • Tomaatje gevuld met grijze handgepelde Noordzeegarnalen (+€4,00)
     

Warme voorgerechten

  • Tongscharfilets Dijonnaise met een garnituur van prei

  • Bladerdeeggebak met gerookte zalm, fijne groenten en blanke botersaus

  • Zalmrolletje met prei en saffraansaus

  • Garnaalkroketjes met z’n garnituur afgewerkt met dille dressing

  • Scampi’s op de wijze van ’t Roodhof (pesto, fijne groentjes, room)

  • Trio van Noordzeevis en scampi met bisque van garnalen (+€ 3,00)

  • Paling in’t groen (+€5,00)

 

Hoofdschotels visgerechten

  • Tongscharfilets met Zeebrugse garnituur & pommes duchesse

  • Trio van vis met fijne groenten en witte wijnsaus met pommes duchesses

  • Roodbaarsfilet in spekjasje met stoemp van broccoli & warme tomaat

  • Bouillabaisse

  • Kabeljauwfilet met een pestokorst en Risotto

  • Gegrilde zeewolf met ansjovisboter & zuiderse garnituur

  • Paling in de room (+€ 7,00)

 

Hoofdschotels vlees

  • Gemarineerd varkenshaasje (Viven) met gekonfijte sjalotjes, polder krielaardappelen en warme groentjes

  • Lamstournedos onder een krokant korstje met lokale groentegarnituur

  • Varkenswangetjes met Viven-saus en appeltjes uit de oven en huisgemaakte kroketten

  • Parelhoen met Dragonsaus, seizoensgroentjes en aardappelgarnituur

  • Parelhoen met Cider en appeltjes uit de oven en kroketjes

  • Eendenborst met Normandische garnituur + Calvados en seizoensgroentjes (+€ 4,00)

  • Côte à los met oesterzwammen, rode wijnsaus met sjalotjes en groentepalet, kroketjes (+€ 4,00)

  • Filet Mignon uit de Polders  met duo van peper & champignonsaus (+€3,00)

 

Vegetarische hoofdschotels

  • Provençaalse groenten, tofubrochettes met gebakken rijst en gemengde salade

  • Bladerdeegje met seitan, oesterzwammen, gebakken rijst, broccoli, slaatje

  • Gemarineerde sesam, tofudriehoekjes met heerlijke wokgroentjes en basmatirijst, slaatje

  • Gefrituurde tofublokjes in een Indische tomatenroomsaus, basmatirijst, groentecurry en een gemengd slaatje

  • Vietnamese noedelberg met tofu, groentjes en pindanootjes en een gemengd slaatje

  • Vegetarische couscous met kikkererwten en een rijke 10-groententajine met huisbereide harissa

 

Desserts

  • Damse appeltaart met ijs en slagroom (geflambeerd +€3,00)

  • Huisbereide tiramisu met amaretto

  • Waaiertje van peer met ijs en chocoladesaus

  • Sabayon met ijs

  • Bavarois van speculaas met advocaatroom

  • Dame Blanche ‘De witte Van Damme’

  • Kaastaart met speculaas & frambozencoulis

  • Nagerechtenwaaiertje van het huis (3 dessertjes)

  • Chocolademousse

  • Duo van citroen- en appeltaart met vanille-ijs en frambozensaus (+€3,00)

  • Moeilleux met vanille-ijs (+€3,00)

  • Ijstaart (+6,00)                                                                                                                                                                    

  • Feestbiscuit (+€6,00)

  • Dessertbord – 5 soorten (+€5,00)

 

Onze drankenkaart        

HUURPRIJS FEESTZAAL:  € 250

DSC_0187.jpg