MENU'S
1. Soep, hoofdgerecht en dessert: € 33,50
2. Koud voorgerecht, hoofdgerecht en dessert: € 45,50
3. Warm voorgerecht, hoofdgerecht en dessert: € 50,50
4. Koud voorgerecht, soep, hoofdgerecht en dessert: € 58,00
5. Soep, warm voorgerecht, hoofdgerecht en dessert: € 64,00
Dezelfde menu als de volwassenen maar als kindermenu
Kinderen 6 – 12 jaar: - 30 %
Kinderen 3 – 6 jaar: - 50 %
Kindermenu:
Kinderen 6 – 12 jaar: € 20,00
Kinderen 3 – 6 jaar: € 14,50
→ Tomatensoep, kipfilet met appelmoes, frietjes, kinderijsje
→ Kaaskroketjes, balletjes in tomatensaus, kinderijsje
Slechts 1 keuze per gang mogelijk, tenzij anders overeengekomen met de chef.
​
Soepen
-
Tomatenvelouté verfijnd met paprikablokjes
-
Kervelroomsoep
-
Pastinaak – butternut pompoensoep
-
Witloofroomsoep met gerookte hamsnippers
-
Wortel-kokossoep met curry en koriander
-
Champignon velouté met Viven
-
Tomatenroomsoep met balletjes
-
Noordzeevissoep (+€ 4,00)
-
Bisque van Noordzee garnalen (+€5,00)
Koude voorgerechten
-
Gerookte zalm met Miriekswortelroom
-
Tartaar van zalm met zoete dressing
-
Lauw gerookte palingfilet op een krokant slaatje met mieriksworteldressing (+ €5,00)
-
Slaatje met gerookte eendenborst en seizoensvruchten
-
Ambachtelijke ham met frivole meloensalade
-
Tomaatje gevuld met grijze handgepelde Noordzeegarnalen (+€5,00)
Warme voorgerechten
-
Tongscharfilets Dijonnaise met een garnituur van prei
-
Bladerdeeggebak met gerookte zalm, fijne groenten en blanke botersaus
-
Zalmrolletje met prei en saffraansaus
-
Garnaalkroketjes met z’n garnituur afgewerkt met dille dressing
-
Scampi’s op de wijze van ’t Roodhof (pesto, fijne groentjes, room)
-
Trio van Noordzeevis en scampi met bisque van garnalen (+€ 4,00)
-
Paling in’t groen (+€6,00)
Hoofdschotels visgerechten
-
Tongscharfilets met Zeebrugse garnituur & pommes duchesse
-
Trio van vis met fijne groenten en witte wijnsaus met pommes duchesses
-
Roodbaarsfilet in spekjasje met stoemp van broccoli & warme tomaat
-
Bouillabaisse
-
Kabeljauwfilet met een pestokorst en Risotto
-
Gegrilde zeewolf met ansjovisboter & zuiderse garnituur
-
Paling in de room (+€ 8,00)
Hoofdschotels vlees
-
Gemarineerd varkenshaasje (Viven) met gekonfijte sjalotjes, polder krielaardappelen en warme groentjes
-
Lamstournedos onder een krokant korstje met lokale groentegarnituur
-
Varkenswangetjes met Viven-saus en appeltjes uit de oven en huisgemaakte kroketten
-
Parelhoen met Dragonsaus, seizoensgroentjes en aardappelgarnituur
-
Parelhoen met Cider en appeltjes uit de oven en kroketjes
-
Eendenborst met Normandische garnituur + Calvados en seizoensgroentjes (+€ 5,00)
-
Côte à los met oesterzwammen, rode wijnsaus met sjalotjes en groentepalet, kroketjes (+€ 5,00)
-
Filet Mignon uit de Polders met duo van peper & champignonsaus (+€4,00)
Vegetarische hoofdschotels
-
Provençaalse groenten, tofubrochettes met gebakken rijst en gemengde salade
-
Bladerdeegje met seitan, oesterzwammen, gebakken rijst, broccoli, slaatje
-
Gemarineerde sesam, tofudriehoekjes met heerlijke wokgroentjes en basmatirijst, slaatje
-
Gefrituurde tofublokjes in een Indische tomatenroomsaus, basmatirijst, groentecurry en een gemengd slaatje
-
Vietnamese noedelberg met tofu, groentjes en pindanootjes en een gemengd slaatje
-
Vegetarische couscous met kikkererwten en een rijke 10-groententajine met huisbereide harissa
Desserts
-
Damse appeltaart met ijs en slagroom (geflambeerd +€4,00)
-
Huisbereide tiramisu met amaretto
-
Waaiertje van peer met ijs en chocoladesaus
-
Sabayon met ijs
-
Bavarois van speculaas met advocaatroom
-
Dame Blanche ‘De witte Van Damme’
-
Kaastaart met speculaas & frambozencoulis
-
Nagerechtenwaaiertje van het huis (3 dessertjes)
-
Chocolademousse
-
Duo van citroen- en appeltaart met vanille-ijs en frambozensaus (+€4,00)
-
Moeilleux met vanille-ijs (+€4,00)
-
Ijstaart (+7,00)
-
Feestbiscuit (+€7,00)
-
Dessertbord – 5 soorten (+€6,00)
​
HUURPRIJS FEESTZAAL: € 250
​
